Facebook pagina van Decotrading Sint-Niklaas
Ce site en Français  

Primer en muurverf

Naast verf om te mengen in uw specifieke kleur zijn de meest verkochte verven van Decotrading primer en muurverf. Wij hebben een waaier aan verven in verschillende types en verschillende kleuren. Wij hebben een grote keuze aan voordelige verven van zowel bekende merken als ons eigen huismerk.

Primer
primer verf Een primer is van groot belang voor de goede kwaliteit van uw schilderwerken, ook al wordt hij overschilderd door de eindlaag.
Primers hebben twee voorname eigenschappen: een geprimerde laag zal geen toplaag-verf meer opzuigen, en een primer zorgt ervoor dat eventuele vuile deeltjes niet in de bovenlaag terecht komen. U mag dus zeker niet nalaten om een primer te gebruiken.

Door de enorme zuigkracht van nog niet geschilderde muren, zijn overlappingsfouten tussen de rolbanen van verf makkelijk zichtbaar. Een gelegde primerlaag zorgt dat deze overlappingen er niet meer kunnen zijn.

Er zijn primers verkrijgbaar voor elke toepassing, ook voor heel vervuilde ondergronden. Vraag advies bij Decotrading over welke primer je nodig hebt voor jouw situatie.

Muurverf of plafondverf
muurverf Naast primers is muurverf of plafondverf een vaak verkocht product bij Decotrading.
Muurverf of plafondverf is eigenlijk hetzelfde (zelfde verf kan voor beide gebruikt worden).
Wij leveren deze verven in verschillende standaardkleuren, of in verschillende afwerkingstypes.
Wij hebben verven beschikbaar voor elke toepassing. Vraag gerust advies aan Decotrading voor uw specifieke wens, en we helpen u graag verder.

plafondverf

Decotrading Bvba

Decotrading verf- en toebehoren

Nieuw adres:

Puursesteenweg 343 Bornem, bij Dehertogh transport.
Enkel te bezoeken na afspraak op 0497626666.

info@decotrading.be

Contactformulier:

 Klik hier 

Openingsuren

Wens je een bezoek te brengen aan ons magazijn, bel dan eerst op het nummer 0497626666, om een afspraak te maken zodat er zeker iemand aanwezig is.

 decotrading